سفارش تبلیغ
صبا ویژن




























خاطرات من

ولادت فاطمه (س) طلوع خورشید بی غروب


 



شنید گوش دلم مژده از ولادت زهرا                             گشود بلبل طبعم زبان به مدحت

زهرا

فضاى کعبه منور شد از فروغ جمالش‏                           صفا گرفت صفا از صفاى صورت

 زهرا

خداى اکبر و اعظم نکرده خلق به عالم                            ز نسل حضرت آدم زنى به شوکت

 زهرا

به جز خدیجه کبرا که هست مظهر عصمت                             نزاد مادر دیگر زنى به عصمت

زهرا

بخوان حدیث کسا و بین که خالق یکتا                               نموده خلقت دنیا براى خلقت

زهرا

نهاده ساره سربندگى به پاى سر یرش                            ستاده هاجر چو خادمان به خدمت

زهرا

چو اوست نور حق و حق در او نموده تجلى                       به غیر حق نشناسد کسى حقیقت

زهرا


بیستم جمادی الثانی ، سال پنجم بعد از بعثت، ثمره روزیهای غیبی بر زمین خاکی تجلی نمود و زهره زهرا شکفته شد. خانه نورانی وحی محمد (ص) و خدیجه (س) به انوار ملکوتی فاطمه روشن گردید و از پدری پاک و مادری مطهر کودکی به دنیا آمد که عالمی را غرق در دریای بیکران کمالات خود نمود. در مدت عمر کوتاه و با برکتش اعجاب و حیرت جهانیان را برانگیخت. اگر ملایک الهی به راز و رمز خلقت انســان آگاه بودند و می دانستند که از نسل آدم (سلام ا.. علیه) انسانی با این همه فضایل اخلاقی و صفات الهی پا به عرصه وجود خواهد گذاشت هیچگاه در محضر الهی سؤال نمی کردند که چرا آدم را می آفرینی، زیرا تصور آنان از انسان موجودی فسادانگیز بود. آنان از تمام صفات والای انسانی چون فاطمه (س) که مظهر کمالات است بی خبر بودند، همان کسی که در مقابلش به سجده افتادند و اکنون هم زهرا (س) مسجود و محبوب ملایکه است. روز ولادت زهرا (س) روز درخشش الگو و اسوه و آیینه تمام نمای سیمای انسان کامل، روز تولد بانوی نمونه اسلام همان زنی که مادر یازده انسان کامل و ستاره درخشان امامت است. در این روز سخن از ولادت ام الفضایل و سرآمد زنان جهان، نور چشم و پاره تن و میوه دل محمد (ص) است، همان کسی که درباره او فرمود: هرگاه مشتـاق بوی بهشت می شوم فاطمه را می بویم. در این روز سخن از طلوع خورشید همیشه تابان فضیلت و محور منظومه ستارگان امامت است.


وقتی فاطمه متولد شد شهرمکه و زمین از پرتو وجود او نورانی شد وجایی نبود که نور زهرا تابیدن نگیرد. ده حـوری در حالی که تشت ها و آفتابه های بهشتی پر از آب کوثر در دست داشتند وارد شدند. فاطمه (س) را با آب کوثر شستشو دادند، در پارچه های سفید و خوشبو پیچیدند، آنگاه زهرا به سخن آمد و شهادتین را جاری کرد و گفت شهادت می دهم که خدایی جز خدای یکتا نیست و پدرم پیامبر خداست. این چگونگی ولادت فاطمه (س) بود، طلوع خورشید درخشانی که همواره جهان را از پرتــــــو خویش روشنایی می بخشد و هرگز غروب نخواهد کرد.



    از امام صادق (ع) نقل شده که فاطمه (س) در نزد خداوند 9 اسم دارد: فاطمه، صدیقه، مبارکه، طاهره، زکیه ، راضیه ، محدثه، زهرا و بتول. از امام رضا (ع) نقل شده خداوند تبارک و تعالی فاطمه را فاطمه نامید.



    و نیز از حضرت رسول اسلام (ص) نقل شده دخترم، فاطمه نامیده شد زیرا خدا او و محب او را از آتش بریده است.



    فاطمه را زهرا نامیدند زیرا وقتی در محــــراب عبادت قرار می گرفت نور او بر اهل آسمانها ظاهر می شد. فاطمه را طاهره نامیدند زیرا از هر آلودگی وقبح و زشتی پاک بود و فاطمه هرگز خون حیض و نفاس مشاهده نکرد. فاطمه محدثه نامیده شد زیرا ملایکه بر او نـــــــازل می شدند و با او سخن می گفتند.



    فاطمـــه را بتول نامیدند زیرا بی نظیر است.


    فاطمه را ام ابیها گفته اند و این کنیه را که افتخاری برای آن حضرت است پیامبر گرامی به ایشان داده است. ام ابیها به معنای مادر پدرش یعنی فاطمه مادر پدر خویش بود. این گفته معانی مختلفی دارد اما بهترین معنی همان است که پیامبر (ص) زهرا را علت غایی جهان هستی می دانست. فاطمه عزیزترین و محبوبترین افراد نزد رسول ا… (ص) بود. در حق فاطمه چه می توان گفت که پیامبر گرامی چون بر زهرا وارد می شد، چهره زهــــــرا و دست زهرا را می بوسید، او را استقبال می کرد و به جای خود می نشانید و می فرمود من بوی بهشت را از زهرا استشمام می کنم. باری پرورش زهرا در کنار پدرش رسول خدا و در خانه نبوت بود، آنجا که محل فرود فرشتگان و مرکـــز نزول وحی و آیه های قرآن بود، آنجا که نخستین گروه مسلمانان به یکتایی خدا ایمان آوردند و بر ایمان خویش استوار ماندند، آنان که پروردگار، دلهایشان را آزمود و در قرآن کریم مدح فرمود. تربیت دینی را هم از آموزگاری چون محمد (ص) فرا گرفت، پیغمبری که معلم انسانهای جهان است. در این خانه بود که تکبیر گفتن، روی به خدا ایستادن و هر شبانه روز در اتاقی خلوت، پروردگار یکتا را به بزرگی یادنمودن آغاز شد. آن سالها در سراسر عربستان و همه جهان این تنها خانه ای بود که چنین بانگی از آن برمی خاست (الله اکبر)، زهرا تنها دختر خردسال مکه بود که چنین جنب و جوشی را در کنار خود می دید، این بانگ آسمانی، این مراسم بی مانند در روح این طفل خردسال اثری نهاد که سالها بعد آشکار گردید.
    قــــــــــرآن مجید در بین زنــــــان؛ فاطمه (س) را معصوم می داند. فاطمه (س) شخصی است که در طول عمرش هیچگونه گناه و آلودگی نداشت و الگو و اسوه انسانها بخصوص زنان در همه اعصار است. خداوند سبحان با آیه تطهیر در مقام و منزلت اهل بیت سند قطعی از فضیلت و عظمت و عصمت اهل بیت به دست بشر داده است.



    احادیث در خصوص فاطمه زهرا:


     سیما و شخصیت فاطمه (سلام ا… علیها) در کلام رسول خدا (ص) چه زیبا ترسیم شده است که:


    فاطمه قلب من است.


    فاطمه پاره تن من است.


    فاطمه نور چشم من است.


    فاطمه برترین زنان عالم است.


    من بوی بهشت را از فاطمه استشمام می کنم.


    فاطمه محبوبترین و عزیزترین کس نزد من است.


    خشنودی فاطمه خشنودی من است و آزار فاطمه آزار من است.


    حضرت فاطمه سلام ا… علیها فرمودند: من از دنیا 3 چیز را دوست دارم:


    1ـ تلاوت قرآن


    2 ـ نگاه به چهـــــــــره رسول خدا (ص)


    3-ـ دستگیری از مستمندان در راه خدا.                                                           
    حضرت فاطمه (س) فرمود: کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد پروردگار بزرگ ترین مصلحت او را به سوی او فرو خواهد فرستاد.


    ـ پروردگارا به حق پیامبــرانی که آنهـــــــا را برگزیدی و به حق گریه های حسن و حسیـــــن در فــراق من، از تو می خواهم گناههای شیعیان من و شیعیان فرزندان مرا ببخشایی.


 
   منبع:


    ـ نهج الحیاه: فرهنگ سخنان فاطمه (س)


    ـ کتاب زندگانی چهارده معصوم، آیت ا… حسین مظاهری


    ـ زندگانی فاطمه زهرا، دکتر سید جعفر شهیدی، چاپ دهم


    ـ فاطمه الگوی زندگی، حبیب ا… احمدی، چاپ چهارم


   


سخنانی گوهربار در مورد مادر:


بهشت زیر قدمهای مادران است .   پیامبر اکرم «ص» حق مادرت بر تو این است که بدانی او تو را در جایی حمل کرده است که هیچ کس حمل نمی کند و از میوه دلش آن به تو داد که هیچ کس به دیگری نمی دهد .


   امام سجاد «ع»خداوند به سپاسگزاری از خود پدر و مادر فرمان داده است از پدر و مادرش سپاس گزاری نکند ، خداوند را سپاس نگفته است .


 امام رضا «ع»ما به انسان سفارش کردیم که به پدر ومادرش نیکی کند ، مادرش او را با رنج حمل کرد وبا رنج بر زمین نهاد .    سوره مبارکه احقاف ، آیه 15


*برگرفته از سایت www.aviny.com  


نوشته شده در جمعه 89/4/4ساعت 6:17 عصر توسط منتظر نظرات ( ) |

                       سلام به همه

                               امروز تونستم از خاطره ایکه زیاد برام خوشایند نیست

                              بنویسم واون سیل است همیشه ازتلویزیون دیده بودم

                             خونه های آب گرفته و کوچه های پرازآب رو و زیاد دلم نمیسوخت

                          ولی باید خودت هم دچار بشی تا بفهمی سیل وآب افتادن تو خونه یعنی چی؟

                         انشا الله که برای هیچکس این اتفاق نیفته ولی چند روز پیش که باران زیادی اومد

                        همراه با تگرگ من تازه از سر کار اومدم بیرون چون اون روز شیفت کاریم بود وقتی

                        به خونمون رسیدم داشتم غش میکردم تمام کوچه رو آب برداشته بود نمیشد راه بریم به

                       هرجونکندنی بود به خونه رسیدم چشمت روز بد نبینه خونه نبود استخر آب گل آلود بود

                       خدا روشکر توخونه کم آب اومده بود که با کمک همسایه ها فرش رو جم کردیم بردیم توحیاط

                       خونه بعد هم تا ساعت 11 شب اب توکوچه فروکش کرد و بخیر گذشت ولی من تا 3 روز ناراحت

                      و نگران بودم که نکنه دوباره بارون شدید بیاد . ما آدما تاراحتیم به فکر هیچی نیستیم  تازه کفر هم

                      میگیم ولی وقتی بلا سرمون میاد چشممون باز میشه ای کاش میشد این  چشم ها همیشه باز بود وزیبایی

                                         و بلا رو می دید و باز هم خدا روشکر می کرد چون سالمه  .


                                                                                         التماس دعا  


             


نوشته شده در جمعه 89/4/4ساعت 6:15 عصر توسط منتظر نظرات ( ) |

                            ستاره اى که درخشید

                                             طلوع خورشید


   پس از شبى به درازاى قرنها تباهى و ستم، شرک و ظلمت، کفر و ظلالت، مرغ خوشخوان سحرى با نوایش نوید دمیدن سپیده را مى داد. طاق کسرى فروریخت. آتشکده فارس خاموش شد و سروش غیب با آواى بلند نشانه ها  مى خواند شاید که خفتگان از خواب گران برخیزند. ناگهان خورشید درخشید. پیامبر (صلى الله علیه و آله) به دنیا آمد، تا بنیاد کفر و شرک را براندازد و نور ایمان و توحید را در دلها بیفروزد. وى دوران کودکى و نوجوانى را پشت سر گذاشت، و به دوران جوانى قدم نهاد. اما او بسان دیگران نبود، چون گوهرى درخشندگى اش چشمها را خیره کرده بود. از همان کودکى کارهایش شگفت آور بود. پاکى و امانت داریش بر همه آشکار گردید. از اینرو همه به او «امین» لقب دادند. کاهنان و دانشمندان انگشت شمار اهل کتاب، بر اساس نشانه هاى بیان شده از انبیاء گذشته نور پیامبرى را در سیمایش فروزان دیدند. و از آینده اش خبر دادند

ازدواج خدیجه با پیامبر


«خدیجه» دختر «خویلد» زن زیرک و داناى قریش مى دید و مى شنید که «امین» همان است که پیامبران رسالتش را بشارت داده اند. با وجود ثروت فراوان، شیفته حقیقت و عاشق معنویت بود. از این رو در تلاش برآمد تا «امین» را بیازماید. سرمایه انبوهى در اختیار او گذارد و او روانه یک سفر تجارى شد. از این سفر بهترین سود نصیب خدیجه شد. «میسره» غلام خدیجه از راستى و درستى «محمد» (ص) در طول سفر حکایتها داشت. میسره براى خدیجه تعریف کرد که راهبى در شهر «بصرى» به من گفت: این مرد همان پیامبرى است که پیامبران ظهورش را نوید داده اند


روزى دیگر با مردى اختلاف پیدا کردند. آن مرد از محمد (صلى الله علیه و آله) خواست تا به بتهاى «لات» و «عزى» سوگند یاد کند ولى امین پاسخ داد هیچ چیز در نظر من از بتها نفرت انگیزتر نیست.


خدیجه حقیقت را دریافت و به محمد (صلى الله علیه و آله) پیشنهاد ازدواج داد. آن حضرت که عشق به معنویت و فضائل اخلاقى را در وجود خدیجه یافته بود، با این ازدواج موافقت نمود. در آن هنگام حضرت محمد (صلى الله علیه و آله) 25 ساله بود. 15 سال بعد (در سن 40 سالگى) بگاهى که حضرت محمد (صلى الله علیه و آله) در غار حرا به راز و نیاز مشغول بود فرشته وحى بر او نازل شد و آن حضرت به پیامبرى مبعوث گشت.


نخستین فردى که به پیامبر (ص) ایمان آورد على (علیه السلام) بود که در خانه پیامبر (صلى الله علیه و آله) مى زیست [پیامبر (ص) فرمود: «هذا اول من امن بى و صدقنى و صلى معى» و نخستین زن، خدیجه بود.


نسیم جان فزاى «وحى» وزیدن گرفته بود و در زیر بارش «نور» و حضور «رسول» با نغمه توحید زیباترین آهنگ هستى سروده مى شد. اسلام در حال شکل گرفتن بود و کفر در حال زوال. جدالها آغاز گردید و شکنجه گاههاى سران مشرک برپا شد.


تولد فاطمه


روزى جبرئیل بر پیامبر (صلى الله علیه و آله) نازل شد و عرض کرد: «خداى بزرگ، بر تو سلام فرستاده و امر فرمود که چهل شبانه روز از خدیجه دورى کنى و به عبادت مشغول باشى.» پیامبر (صلى الله علیه و آله) از آن روز به خانه نرفت و چهل شب تا صبح به عبادت مشغول بود و روزها روزه داشت. رسول خدا (صلى الله علیه و آله) عمار را نزد خدیجه فرستاد و پیام داد: «به خانه نیامدنم به خاطر ستیز با تو نیست؛ تو همچنان نزد من گرامى و عزیز هستى. خداوند به من چنین امر فرموده و من از فرمان پروردگار اطاعت مى کنم. و او به مصالح داناترست. خدیجه اى بانوى بزرگوار! خداوند هر روز چندین بار به وجود تو بر فرشتگان مى بالد. اینک شبها در خانه را ببند و در بستر آرام گیر و در انتظار فرمان پروردگار جهان باش. که من این مدت را در خانه فاطمه بنت اسد [فاطمه بنت اسد همسر ابوطالب و مادر على علیه السلام بود وى زن عموى رسول خدا (صلى الله علیه و آله) بحساب مى آمد و از سن هشت سالگى حضرت محمد (صلى الله علیه و آله) در حکم مادرى مهربان براى وى بود.] بسر خواهم آورد.


خدیجه به دستور پیامبر (ص) عمل کرد ولى از اندوه تنهایى و فراق پیامبر (ص) مى گریست. چهل روز گذشت. پیک وحى فرود آمد در حالى که غذایى با خود از بهشت آورده بود. به فرمان خداوند پیامبر (صلى الله علیه و آله) با آن غذاى پاک بهشتى افطار کرد و شبانه روانه خانه شد، و همان شب نطفه پاک فاطمه (علیهاالسلام) منعقد گردید.


تکوین نطفه فاطمه (علیهاالسلام) از غذا یا میوه بهشتى در بین شیعه و سنى امرى مشهور است. که در روایات آن میوه به، سیب، گلابى و... ذکر شده است. علل الشرایع ص 72 تاریخ بغداد ج 5 ص 87- ذخائر العقبى ص 44 در اغلب این روایات تکوین نطفه فاطمه (ع)، از میوه اى بهشتى که در شب معراج رسول خدا (ص) از آن خورده ذکر شده بنابراین اگر بین این روایات و روایت پیشین را که نطفه فاطمه (ع) پس از چهل شب عبادت و چهل روز، روزه دارى منعقد شد جمع کنیم چنین نتیجه مى گیریم که چه بسا در همان شب چهلم از عزلت، رسول خدا (ص) به معراج رفته و در بازگشت به منزل خدیجه نطفه فاطمه (ع) منعقد گردیده است. و خدا داناتر است. .


دوران باردارى سپرى شد. هنگام ولادت فاطمه (علیهاالسلام) فرارسید. خدیجه از درد زایمان به خود مى پیچید، به سراغ زنان قریش فرستاد تا به یارى اش آیند.


بجاى یارى به او پیام دادند: تو که سخن ما را نشنیدى، و نصیحت ما را نپذیرفتى و با یتیمى تهیدست ازدواج کردى چگونه یاریت کنیم؟


از یارى آنان مأیوس شد و به یارى خداوند چشم دوخت، که در ناامیدى بسى امید است. امدادهاى غیبى فرارسید. زنانى از آسمان و حوریانى از بهشت به یاریش شتافتند و زهراى عزیز پا به عرصه گیتى نهاد.


مکان تولد


حضرت زهرا (علیهاالسلام) در شهر مکه و در خانه خدیجه اتفاق افتاد. این خانه در محله اى است که در گذشته به آن «زقاق العطارین» یعنى کوچه عطارها مى گفتند. رسول خدا (صلى الله علیه و آله) تا هنگام هجرت، در آن خانه ساکن بود. خانه مبارکى که بارها در آن فرشته وحى بر پیامبر (صلى الله علیه و آله) نازل گردید. این خانه بعدها به صورت مسجد درآمد. و از آنجا که محل نزول وحى و بخشى از قرآن، زیستگاه پیامبر (صلى الله علیه و آله) و مکان تولد حضرت زهرا (علیهاالسلام) بود، در نظر عموم مسلمین ارزش معنوى و قداستى خاص داشت. و از این رو بارها در طول تاریخ هم زمان با تعمیر و توسعه مسجد الحرام، نسبت به مرمت بناى آن اقدام کردند.


ابراهیم رفعت پاشا در کتاب مراة الحرمین با رسم نقشه اى محل تولد فاطمه (علیهاالسلام) را مشخص مى کند.


با کمال تاسف با روى کار آمدن فرقه وهابیت و حاکمیت جابرانه آنها بر حرمین شریفین نه تنها به احیاء و ترویج اینگونه بناهاى ارزشمند توجهى نشد، بلکه وهابیان از همان روزهاى اول سلطه شان سعى در محو و ویران کردن آثار ارزنده تاریخ اسلام داشته اند


نوشته شده در جمعه 89/4/4ساعت 6:14 عصر توسط منتظر نظرات ( ) |

   سلام به همه 

                                         امروز میخوام براتون از خودم بگم و از کاری که کردم 


                                                           تا درس عبرتی باشه برای همه    


                                         اگه شاغلی و در اداره کارمیکنی یاد ت باشه همیشه با  رئیست


                                          خوب رفتار کنی و با اون کله نشی     اینجوری 


                                              جون با سر میخوری زمین نمیتونی خودت رو جمع کنی


                                              اگه هم تایپ بلد نیستی حتما برو کلاس یاد بگیر تا مثل


                                               من 25 تا غلط    نداشته باشی و بعد از اونجایی


                                                    که داری کار میکنی به جای دیگه نفرستنت


                                                        و تو اینقدر حرص نخوری وگریه نکنی


                                                                                 


نوشته شده در جمعه 89/4/4ساعت 6:13 عصر توسط منتظر نظرات ( ) |

<      1   2   3      

Design By : Pichak